19 Неверојатни слики од Меѓународната вселенска станица

SHARE
  Меѓународната вселенска станица е место на кое се изведуваат многу интересни експерименти, опсервации и тестирања во бестежинска состојба, но е и место од каде се прават прекрасни фотографии од планетата Земја и од интересните локации на неа. 
SHARE