Apple наскоро ќе има и кружен смарт часовник

SHARE

Apple веќе има регистрирано патент за смарт часовник со кружен дисплеј кој ќе се разликува од досегашните модели кои имаат четвртаст екран со мало заоблување на рабовите. Пазарот на паметни часовници опаѓа поради тоа што корисниците увидоа дека не …

SHARE