SHARE

Студентската организација ЕЕСТЕК ЛК Скопје од 1 Октомври започна со реализирање на серија бесплатни курсеви кои ќе бидат достапни за ограничен број на студенти на УКИМ.

Третиот модул – 3D printing ќе биде во периодот од 5ти до 15ти Декември.

Серијата од различни модули под името ЕЕСТЕК Академија  се реализираат на техничкиот кампус на УКИМ. Предавањата на секој од овие курсеви се на атрактивни теми, а нивната реализација ја вршат гостински предавачи или во соработка со факултети и компании.

прочитај повеќе на…
SHARE