Медицина

Рехабилитација на мозокот по мозочен удар

Кај луѓето кои доживеале мозочен удар се забележани значителни подобрувања во говорот, силата и подвижноста откако во нивниот мозок биле инјектирани матични клетки, а...

НАЈНОВИ СТАТИИ