SHARE


Популарната компанија која работи на полето на сајбер безбедност и антивируси, „Kaspersky“ го претстави својот нов оперативен систем: „Kaspersky“. Новиот оперативен систем беше во развој последните 14 години и го направи својот дизајн од нула, наместо да се потпира на „Linux“.

„Kaspersky“ оперативниот систем го направи своето деби со „Kraftway Layer 3 Switch“, напишал извршниот директор, Јуџин Касперски во својот блог пост, без да открива многу детали за новиот оперативен систем.

прочитај повеќе на…
SHARE