ЛЕД светилки за под кревет, кои се активираат при движење

SHARE

Колку пати ви се случило да се разбудите сред ноќ жедни (или гладни) и да се удрите во сите можни предмети додека да стигнете да ја вклучите светилката?

Сега веќе постои решение и за тој проблем.

Иновативните светилки во форма на лента која се поставува под креветот, го детектираат вашето движење и се вклучуваат автоматски, создавајќи пригушена светлина која е доволна за да гледате каде се движите.

Овој изум е исто така одличен и за во детските соби, бидејќи честопати се случува децата да се разбудат и да почнат да плачат плашејќи се од темнината.

Секако, светилката не е наменета само за спалните соби, туку може да ја поставите секаде каде што ви е потребна светлина, без притоа да мора да ја вклучувате.

прочитајте повеќе на…
SHARE