SHARE

„Microsoft HoloLens“ беспрекорно ги вклопува холограмите во реалниот свет.

„Microsoft“ вели дека холограмите ќе го подобрат начинот на кој ги правиме работите секој ден и ќе ни овозможат да правиме нешта што претходно никогаш не сме можеле да ги направиме.

SHARE