Мистериозни светлечки столбови се појавиле во текот на ноќта на небото над Канада

SHARE

Слики од неверојатни зраци на светлина кои делуваат како да се распрсуваат во вселената, и се појавиле во Онтарио, Канада, оваа недела се шират вирално на интернет. Луѓето ги споредуваат со нешто надвор од Стар Трек.

Да бидеме искрени, овој феномен изгледа како да се спуштаат марсовци на Земјата, Но без паника. Тука постои научно објаснување.

Фотографиите ги направил фотографот Тими Џо Елзинга во Норт Беј, Онтарио. Тој бил првично доста возбуден кога ги забележал овие столбови надвор, гледајќи преку прозорец доцна во ноќта.

SHARE