SHARE

Со оглед на тоа дека 2017-та година е десетгодишнина на култниот Apple iPhone, сите очекуваат дека Apple ќе претстави нешто револуционерно.

А новиот Apple iPhone според најновите гласини ќе добие камера којашто ќе може да прави неверојатни 3D фотографии. Гигантот од Купертино наводно веќе соработува со компанијата LG токму на развивањето на споменатата технологија.

прочитај повеќе на…
SHARE