Оваа година Дедо Мраз ќе пристигне со Дрон (ВИДЕО)

SHARE

Кејси Нистат (анг. Casey Neistat) од Њујорк, кој е познат по своите видеа на „YouTube“, во копродукција со Самсунг креираше неверојатен дрон и фантастични видеа со помош на истиот.

Дронот за кој била потребна 1 година да се направи и тестира е вистински „Ѕвер“ и со неговите моќни 16 мотори и батерии е доволно моќен да го донесе и Дедо Мраз.

SHARE