SHARE

Многумина од нас се сметаат за среќни ако видат „обично“ виножито во форма на лак, но како би се чувствувале ако видите целосно кружно виножито од 360 степени?

Оваа неверојатна појава е снимена од страна на Британецот Берни Велч од Портсмунд, на јужниот брег на Англија, кој бил сведок на оваа ретка глетка благодарение на неговата локација – тој стоел на платформата за набљудување на 170-метарската кула Emirates Spinnaker Tower“.

SHARE