Рецензија Никола Тесла: 10 неверојатни предвидувања за иднината

SHARE


Најголемиот иноватор во човештвото и предвидувач на иднината, Никола Тесла (1856-1943), темелно го промени светот. Тој креирал речиси 700 патенти и се претвори во нешто повисоко и од култен херој.

прочитајте повеќе на…
SHARE