Сте се запрашале ли некогаш како изгледа гол був?

SHARE

Колкава е веројатноста дека сте замислувале како изгледа був без перја? Најверојатно никаква. За тоа се запрашала една американска твитерџика и интернетот и одговорил, пренесува порталот „IFLScience.

Дана Шварц очигледно е премногу љубопитна, но и храбра штом на Гугл пребарувачот ги напишала, сега веќе бесмртните зборови “како бувот изгледа без перја”. Нејзината објава на Твитер за брзо време стана вирална и предизвика бран на реакции.

Capture

прочитајте повеќе на…
SHARE