Трик за враќање на изгубениот таб на Chrome и Firefox

SHARE

Кога сурфаме на интернет често се случува да имаме многу отворени табови и случајно да го затвориме тој што најмногу ни треба. За таа намена има едноставен трик, кој овозможува затворениот таб брзо да се врати.

прочитај повеќе на…
SHARE