Внимавајте: Gooligan е новиот вирус што парализираше милион корисници

SHARE

Новиот вирус што зарази милион профили на Google се вика Gooligan и неговата потенцијална опасност е за сите корисници што имаат Android 4 (Jelly Bean и KitKat) и Android 5 (Lollipop). Компанијата за безбедност Check Point истражувала открива дека …

прочитај повеќе на…
SHARE