SHARE

После одлуката да воведат видео разговори за своите корисници, од WhatsApp подготвија уште еден новитет. Овој пат станува збор за гледање на видеата без претходно симнување на вашиот уред.

Имено, апликацијата WhatsApp повеќе не бара од своите корисници да ги симнат видеата пред да можат да ги погледнат, како што беше случај со YouTube и другите такви сервиси, кои ги репродуцираат видеата без симнување.

прочитај повеќе на…
SHARE