SHARE

Ако сте помеѓу оние на кои не им е јасно што му се случи на најдобриот Android телефон на светот, односно што го предизвикуваше неговото прегревање и топење на батеријата, Samsung најави дека ќе го открие одговорот до крајот на годинава.

прочитај повеќе на…

SHARE