Колку антитела треба да има човек за да биде имун на корона? Истражуваа германски имунонолози…

По прележан Ковид-19 или по вакцинација, телото создава антитела против таканаречениот спајк протеин. Вирусот САРС-КоВ-2 го користи овој протеин за да се...

Колку антитела треба да има човек за да биде имун на корона? Истражуваа германски имунонолози…

По прележан Ковид-19 или по вакцинација, телото создава антитела против таканаречениот спајк протеин. Вирусот САРС-КоВ-2 го користи овој протеин за да се...

Прочитај повеќе
ФИЗИКА
ХЕМИЈА
ЕНЕРГЕТИКА
ИНФОРМАТИКА
СВЕТОТ ОКОЛУ НАС
ЗАД ОГЛЕДАЛОТО