Tag: маи

Целото тело ѝ е врзано со јажиња, а рацете ѝ го покриваат лицето: Во Перу пронајдена мумија од времето пред Инките

Целото тело ѝ е врзано со јажиња, а рацете ѝ го покриваат лицето: Во Перу пронајдена мумија од времето пред Инките

Мумијата, за која научниците претпоставуваат дека потекнува од периодот пред Инките, е откриена во археолошкиот комплекс Кахамарки, кој се наоѓа ...

Don't Miss It

Recommended