Tag: омикрон

Студија: Дали сојот омикрон успешно го избегнува имунитетот стекнат со прележување на ковид

Студија: Дали сојот омикрон успешно го избегнува имунитетот стекнат со прележување на ковид

Според првичното истражување засновано на теренски податоци, сојот омикрон има „значајна“ способност да го избегне имунитетот стекнат со претходни инфекции ...

Don't Miss It

Recommended